• C/ Vallès, s/n - 08503 Gurb    

L'ESCOLA I EL SEU EQUIP EDUCATIUGurb és un municipi compromès amb l’educació dels més petits, des de sempre l’Ajuntament de Gurb ha estat un puntal per a l’escola bressol i gràcies al seu recolzament s’ha pogut dur a terme una tasca excepcional en l’educació de 0 a 3 anys.

L’Escola Bressol de Gurb va néixer l’any 1989 de la iniciativa d’un grup de mares i pares davant la necessitat de dur als seus infants a l’escola bressol. Al llarg dels anys ha passat de ser una escola bressol rural amb un nombre reduït de nens, a tenir una capacitat de fins a 102 alumnes. Tot i créixer en nombre de places sempre hem conservat un tracte proper, i la nostra màxima prioritat ha estat ser una escola oberta a les famílies i a les seves necessitats. Volem que a “La Quitxalla” s’hi trobi el caliu humà que permeti als nostres infants créixer en un ambient acollidor i segur, i alhora proporcionar-los un munt d’experiències enriquidores.

Actualment l’Associació Escola Bressol la Quitxalla, associació sense ànim de lucre, és qui gestiona “La Quitxalla”. A l’escola hi tenim un equip de mestres implicat i amb una llarga trajectòria docent. La nostra tasca és acompanyar a l’infant en el desenvolupament de les seves capacitats, amb respecte, amb afecte, amb cura... potenciant i facilitant el seu creixement.